Tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de ONRC reduse cu 10%

Toate tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de Oficiile Registrului Comerţului de pe lângă tribunale se diminuează cu 10 la sută, comparativ cu tarifele aprobate prin Ordinul ministrului Justiţiei nr. 1.560/C/2009, se arată într-un comunicat al Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Pentru punerea în practică a măsurilor cuprinse în Memorandumul Guvernului privind ‘reducerea numărului de taxe şi tarife, începând cu cele ale căror costuri de administrare sunt superioare încasărilor efective’, ONRC informează că în 28 ianuarie 2010 a fost publicat în Monitorul Oficial, Ordinul ministrului Justiţiei nr. 231/C/2010 privind aprobarea tarifelor pentru serviciile de asistenţă prestate de oficiile registrului comerţului de pe lângă tribunale.

Actul normativ menţionat modifică tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de Oficiile Registrului Comerţului de pe lângă tribunale, în sensul micşorării acestora comparativ cu cele stabilite anterior.
Astfel, toate tarifele pentru serviciile de asistenţă prestate de Oficiile Registrului Comerţului de pe lângă tribunale s-au diminuat, din 28 ianuarie, cu 10 la sută, comparativ cu tarifele aprobate prin Ordinul ministrului Justiţiei nr. 1560/C/2009.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.