EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

CJ Suceava a vrut să facă statuia de gheaţă a Elenei Udrea pentru inaugurarea unei pârtii de schi

0

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că ideea angajaţilor săi de a se sculpta o statuie de gheaţă a Elenei Udrea la baza pârtiei de schi de la Gura Humorului este o idee „sinucigaşă”, „o mare prostie” şi o „fantezie” pentru care cei responsabili vor fi sancţionaţi

.
Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a luat foc când a auzit de ideea directorului Dragoş Juravle de a înălţa o statuie de gheaţă a Elenei Udrea la baza pârtiei de schi din Gura Humorului. În opinia lui Flutur, iniţiativa este „o mare prostie” şi o „idee sinucigaşă”. „Nu face nimeni nicio statuie, dezaprob acest mod de gândire. Celui care a spus asta o să-i cer nota explicativă şi va fi sancţionat, dacă are asemenea fantezii. Nu se poate aşa ceva, e sinucigaş”, a afirmat Flutur.

Pârtia de schi de la Gura Humorului va fi inaugurată vineri, în prezenţa ministrului Dezvoltării, Elena Udrea. Directorul CJ Suceava, Dragoş Juravle, este unul dintre cei responsabili cu oficiile, una dintre ideile sale fiind aceea de a amplasa mai multe statui de gheaţă realizate de meşteri populari la baza pârtiei.

Înainte ca Flutur să respingă ideea de a se sculpta o statuie a Elenei Udrea la baza pârtiei, Juravle părea foarte mulţumit de idee. „Chiar le spun meşterilor să o sculpteze pe Elena Udrea. Efortul pe care îl face doamna Udrea pentru Bucovina este bine-venit. Şi de Paşte ne-a făcut foarte multă publicitate, chiar dacă unii au criticat-o că a purtat trăistuţă la colanţi”, a declarat directorul CJ pentru Monitorul de Botoşani. Aşadar, la inaugurarea pârtiei va rămâne doar statuia de gheaţă a lui Ştefan cel Mare.

Integral în Gândul

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.