AVAS a scos la licitaţie apartamente în valoare de 228.520 dolari

0

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va organiza, pe 24 februarie 2010, licitaţie publică pentru vânzarea a 3 active ale unor debitori de creanţă bancară, preţul de pornire total fiind de 228.520 dolari, informează AVAS.

Primul activ pus în vânzare este un apartament cu două camere situat în Fălticeni, proprietatea garanţilor Sandu Alecu şi Sandu Florina. Debitorul a cărei creanţă trebuie recuperată este SC Florand Com SRL Fălticeni, iar preţul de pornire al licitaţiei este de 41.600 dolari, fără TVA. AVAS a mai scos la vânzare un apartament cu două camere în Paşcani, jud Iaşi, proprietatea garanţilor Dominte Vasile şi Dominte Alexandrina. Activul aparţine debitorului SC Dom Tour Trans Tir SRL Paşcani. Preţul de pornire al licitaţiei este 31.020 dolari, fără TVA.

Cel de-al treilea activ scos la vânzare este o clădire cu destinaţia de locuinţă, tip vilă şi teren în suprafaţă de 1.542,5 mp, proprietatea garantului Bacria Marius Mihai, situate în Comarnic, jud Prahova. Activul este pus în vânzare pentru recuperarea unei creanţe bancare a debitorului Top Auto 95 CMM SRL Bucureşti. Preţul de pornire al licitaţiei este 155.900 dolari, fără TVA.
Bunurile supuse vânzării pot fi vizionate la adresele menţionate anterior. Garanţia de participare la licitaţie reprezintă 30 la sută din preţul de pornire aferent activului pentru care se licitează. Preţul de adjudecare se poate achita în dolari sau echivalentul în lei, la cursul BNR valabil la data plăţii.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.