CIRCUIT TUNISIA – De la Cartagina la Porţile Saharei

Ziua 1: BUCURESTI- MONASTIR- HAMMAMET

Plecare din Romania. Sosire la aeroportul din Monastir, transfer catre Hammamet, timp liber, cazare la hotel de 3* cu demipensiune.

Ziua 2: HAMMAMET – TUNIS – CARTAGINA – SIDI BOU SAID

Dimineata dupa micul dejun plecare catre capitala Tunis unde se viziteaza muzeul Bardo, apoi timp liber aproximativ 1h30 in centrul orasului pe bulevardul principal Habib Bourguiba, in capatul caruia se gaseste medina din Tunis, Cartagina (termele Imparatului roman Antonius) si oraselul andaluz « alb- albastru » Sidi Bou Said – aproximativ o ora pentru plimbare. Plecare catre orasul Sousse si cazare la un hotel de 3* cu demipensiune.

Ziua 3: SOUSSE – EL JEM – SFAX – GABES – DJERBA

Dupa micul dejun plecare catre El Jem, vizitarea amfiteatrului roman de aici si continuarea drumului pe langa Sfax pana la Mahres unde se face un scurt popas. Se continua cu tranzitarea orasului Gabes. Apoi se traverseaza cu bacul pe Insula Djerba unde se viziteaza : Muzeul Patrimoniului Guellala, Sinagoga El Ghriba si un atelier de ceramica. Cazare la hotel de 3* cu demipensiune.

Ziua 4: DJERBA – MATMATA – DOUZ

Dupa micul dejun, se pleaca din insula Djerba catre Matmata unde se viziteaza o locuinta troglodita si se continua pana in orasul Douz “Poarta Desertului” unde se face o plimbare cu camila (facultativ) pe dunele de nisip din Sahara. Cazarea la hotel de 3* cu demipensiune.

Ziua 5: DOUZ – CHOTT EL DJERID- CHEBIKA- TAMARZA- TOZEUR

Dimineata foarte devreme, dupa micul dejun se pleca catre Tozeur, in drum scurta oprire pentru fotografii pe lacul sarat secat Chott El Djerid, plimbare cu caleasca in oaza de palmieri Deguech (facultativ), intalnire cu masinile 4×4 in orasul El Hama si vizitarea oazelor naturale de munte Chebika si Tamarza, intalnire cu autocarul si continuare pana la Tozeur timp liber aproximativ o ora in centrul orasului. Apoi se viziteaza Muzeul Dar Cherayet. Cazare la hotel de 3* cu demipensiune.

Ziua 6: TOZEUR – SBEITLA – KAIROUAN – SOUSSE

Dimineata devreme, dupa micul dejun, plecare catre Sbeitla si vizitarea ruinelor romane de acolo insotiti de un ghid local. Continuarea drumului pana la Kairouan unde avem timp liber in medina de la Kairouan aproximativ o ora. Plecare catre orasul Sousse si cazare la hotel de 3* cu demipensiune. Optional: serata folclorica cu spectacol de lumini si laser AL ZAHRA.

Ziua 7: SOUSSE – PORT EL KANTAOUI -MONASTIR – SOUSSE

Dimineata dupa micul dejun se pleaca catre Port El Kantaoui timp liber pentru vizita aproximativ o ora. Apoi se continua drumul pana la Monastir unde se viziteaza Mausoleul Habib Bourghiba si apoi timp liber in centrul orasului Sousse unde se afla si medina,
Cazare la hotel de 3* cu demipensiune.

Ziua 8: Monastir- Bucuresti

Mic dejun. Timp liber si transfer spre aeroport. Returul in Romania.

Oferta completa si preţurile pot fi consultate AICI

Articol publicitar.

Loading...

Citește și
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.