Csaba David, noul director general al ANAR

1

Csaba David a fost numit în funcţia de director general al Administraţiei Naţionale „Apele Române”, prin Ordinul nr. 112 al ministrului Mediului şi Pădurilor, informează ANAR.

În calitate de director general al ANAR, Csaba David îşi propune printre priorităţi promovarea unui nou program cu dublă funcţionalitate, atât pentru apărarea împotriva inundaţiilor, cât şi pentru completarea resurselor de apă, în momentele de deficit de apă. De asemenea, Csaba David doreşte să facă toate demersurile necesare în vederea identificării unor resurse financiare, cu ajutorul cărora să poată continua proiectul de întocmire a hărţilor de inundabilitate, stopat din lipsă de fonduri.

Întocmirea hărţilor de inundabilitate este importantă pentru informarea publicului, iar hărţile de risc la inundaţii sunt esenţiale pentru elaborarea Planului de Management al riscului la inundaţii, precizează ANAR. Timp de patru ani, în perioada 2005 – 2009, Csaba David a condus Direcţia Apelor Mureş, unitate teritorială a Administraţiei Naţionale „Apele Române’ de la nivelul bazinului hidrografic Mureş.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. titi spune

    sunt de acord cu dumnealui dar daca ar da si bani pentru reparatii utilaje ar fi si mai bine

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.