Versiune 2D a filmului „Avatar”, pe DVD

Cinefilii mai comozi, care preferă să aştepte mai mult timp de la lansarea unui film pentru a-l vedea pe DVD în confortul propriului apartament, nu vor beneficia de tehnologia 3D a filmului ‘Avatar’ ce va fi scos pe suport optic în versiunea sa bidimensională, a anunţat marţi (2 februarie 2010) Rupert Murdoch, proprietarul grupului News Corporation care supervizează studiourile 20th Century Fox, informează AFP.

Rupert Murdoch, chestionat de analişti cu ocazia prezentării bilanţului financiar al trustului său, a precizat că tehnologia 3D folosită pentru crearea acestei superproducţii nu poate fi translatată pentru copiile pe format DVD, însă nu exclude faptul că mai târziu, ar putea apărea o versiune 3D şi pe suport optic.

Miliardarul american susţine de asemenea că profiturile filmului ‘Avatar’ se află abia la început, fiind de părere că un procent de 60% din încasările totale va fi realizat la 6 luni după lansarea filmului pe DVD. Cu nu mai puţin de 9 nominalizări la premiile Oscar, superproducţia cu cele mai mari încasări din istoria cinematografiei, are în continuare un viitor prosper. Rupert Murdoch a precizat că se află în negocieri cu regizorul James Cameron pentru a realiza o continuare a filmului ‘Avatar’, dar a adăugat că discuţiile sunt încă într-un stadiu incipient.

loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.