Zmeura de aur îşi are deja candidaţii

0

Anti-Oscarurile îşi au deja candidaţii: Transformers 2 şi Land of the Lost, sunt favoritele la temutele premii Razziez (Zmeura de Aur). Vedetele de la Hollywood îşi pregătesc ţinutele pentru noaptea Oscarurilor, a căror nominalizare este aştepată în cursul zilei de marţi (2 februarie 2010).

Şi în timp ce visează la covorul roşu, tremură la vestea celor care se decernează cu o zi înainte, premiile Razziez. Pe lista pe care probabil niciun actor nu vrea să-şi vadă numele figurează două filme de succes la public Transformers 2 şi Land of the Lost, cu 7 nominalizări fiecare. Între candidaţi figurează de asemenea actorii Sandra Bullock, Megan Fox, Kristen Stewart sau Robert Pattinson, notează ziarul El Pais.

La premiul pentru cel mai prost film al anului optează şi GI Joe, Old Dogs şi All About Steve, comedia în care joacă Sandra Bullock care este nominalizată şi la cea mai proastă actriţă a anului. Un lucru curios, având în vedere că 2009 este considerat anul reapariţiei lui Bullock care a câştigat un Glob de Aur şi are şanse mari şi la un Oscar.
‘Ar putea fi pentru prima oară în istorie când cineva câştiga un Razzie şi un Oscar în acelaşi sfârşit de săptămână’, a declarat John Wilson, fondator al premiilor care de 30 de ani marchează cele mai proaste interpretări de la Hollywood.

Alături de Bullock mai sunt nominalizate Beyoncé Knowles, pentru Obsessed; Miley Cyrus, pentru Hannah Montana: The Movie; Megan Fox, pentru Jennifer’s Body şi Transformers 2; Sarah Jessica Parker, pentru Did You Hear About the Morgans? La premiul pentru cel mai prost actor candidează Will Ferrell, pentru Land of The Lost; Steve Martin, pentru Pink Panther 2;
Eddie Murphy, pentru Imagine; John Travolta, pentru Old Dogs şi Jonas Brothers, pentru Jonas Brothers: The 3D Concert Experience. Premiile Razzies se acordă şi pentru cel mai prost cuplu al anului.

În această categorie sunt nominalizaţi Sandra Bullock şi Bradley Cooper, pentru All About Steve; Will Ferrell şi oricare dintre însoţitoarele sale din Land of the Lost; Shia LaBeouf şi Megan Fox sau oricare dintre roboţii din Transformers 2; Kristin Stewart şi vampirul viselor sale, Pattinson, sau vârcolacul cu care face pereche în noua saga New Moon.
După ce au fost decernate timp de 3 decenii, premiile Razzies au dorit să facă un bilanţ al ultimilor zece ani aruncând o privire asupra celor mai proaste producţii cinematografice şi a celor mai jalnici actori.

Între cele mai proaste filme ale deceniului se evidenţiază de departe Battlefield Earth: A Saga of the Year 3000, Swept Away, Gigli sau Y Know Who Killed Me. Printre laureaţii premiilor Razzie la categoria cel mai prost actor al ultimului deceniu îi găsim pe Eddie Murphy, cu filme precum Norbit sau Pluto Nash;
Ben Affleck, cu Daredevil sau Pearl Harbor; Mike Myers, cu The Cat in The Hat şi The Guru Lover; John Travolta, pentru sus numita Battlefield Earth şi Rob Schneider pentru comedii precum The Beachwarmers sau The Hot Chick.

La categoria cea mai proastă actriţă domină vedete ale muzicii devenite ocazional actriţe precum Mariah Carey, a cărei colaborare în Glitter i-a fost suficientă pentru a se regăsi printre nominalizate; sau Madonna cu interpretări nereuşite în Swept Away sau The Next Best Thing. Lista cuprinde şi alte celebrităţi precum Paris Hilton (The Hottie and the Nottie, Repo! The Genetic Opera), o starletă devenită celebră precum Lindsay Lohan în (Just My Luck şi Y Know Who Killed Me) şi latino-americana cea mai celebră de la Hollywood, Jennifer Lopez în (Maid in Manhattan).

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.