Florin Călinescu: Nu am nici o treabă că mă dau afară din PNL, eu mi-am dat demisia din decembrie 2008

1

Actorul Florin Călinescu susţine că şi-a dat demisia din Partidul Naţional Liberal (PNL) din decembrie 2008, iar anunţul liderului organizaţiei PNL Piteşti, Marius Postelnicescu, potrivit căruia l-ar exclude din partid nu-l interesează.

„Problema este foarte simplă: nu am nici o treabă că mă dă afară de nu ştiu unde, din moment ce eu mi-am dat demisia din decembrie 2008. Faptul că s-au trezit acum se întâmplă, probabil, pentru că au aflat că l-am susţinut pe Băsescu (n.r. – preşedintele Traian Băsescu) în campanie. Eu mi-am dat demisia, ce-au făcut cu ea …
Eu am spus şi pe post mereu când mă întrebau de ce îl susţin pe Băsescu: ‘Păi dacă mi-am dat demisia din PNL..’. Nu am prea multă treabă cu domnul Postelnicescu, nici nu-l ştiu prea bine”, a declarat Florin Călinescu.

Actorul a mai precizat că nu l-a sunat nimeni din partea PNL să-l anunţe de excluderea sa şi că probabil s-au folosit de faptul că nu i-a fost înregistrată demisia.
„Nu m-a anunţat nimeni, nu m-a căutat nimeni. Probabil au văzut că nu au înregistrat demisia sau eu ştiu ce-au făcut? Au văzut că l-am susţinut Băsescu. Asta e! Aşa au păţit şi Theodor Stolojan, şi Valeriu Stoica, şi Elena Udrea, şi Cristian Boureanu”, a afirmat Călinescu.

Întrebat cum comentează zvonurile potrivit cărora ar fi luată în calcul, de către Organizaţia PD-L Sector 4, candidatura sa pentru colegiul eliberat în urma demisiei Danielei Popa din Parlament, Călinescu a precizat că sunt numai zvonuri. „Eu mi-am dat demisia din PNL în decembrie 2008, tot ce urmează de-atunci încoace este o glumă. Nu mi-a propus nimeni aşa ceva şi eu nu sunt înscris în PD-L”, a conchis actorul.

Marius Postelnicescu, preşedintele PNL Argeş, a anunţat miercuri (3 februarie 2010) că s-a propus, la nivel local, excluderea lui Florin Călinescu din partid, decizia finală urmând să fie luată, luni, în şedinţa Biroului organizaţiei municipale. Actorul Florin Călinescu, director al Teatrului Mic din Capitală, a candidat, fără succes, pentru mandatul de senator al Colegiului 4 Argeş la alegerile parlamentare din 2008.

Citește și
1 Comentariu
  1. H.T.eR spune

    La fel cs si cei enumerati de D-ta D-le calinescu,adica:Stolojan,Stoica,Udrea,boureanu(cu „b”mic) cu totii santeti niste tradatori santajabili si lesne de manipulat,asta santeti,Ciao!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.