Cristian Adomniţei nu exclude candidatura la conducerea filialei judeţene a PNL Iaşi

Deputatul PNL Cristian Adomniţei a anunţat că ia în calcul posibilitatea de a candida la funcţia de preşedinte al filialei judeţene a formaţiunii liberale şi spune că se gândeşte dacă va intra în cursa pentru un nou mandat la şefia organizaţiei municipale Iaşi.

Acesta a precizat că duminică (14 februarie 2010) va prezenta pe site-ul propriu o platformă de idei şi proiecte pe care ar dori să le aplice în caz că va fi reales preşedintele organizaţiei municipale a PNL, la conferinţa care va fi organizată pe 21 februarie. ”În funcţie de feed-back-ul primit, voi decide dacă voi candida.

Dacă voi primi sprijin din interiorul partidului, dar şi de la oameni simpli, voi candida. Doresc o verticalizare a PNL, stabilirea unui proiect politic. Nichita nu mai poate continua în acest hal ca primar, iar PNL trebuie să se implice pentru binele oraşului”, a declarat Cristian Adomniţei. Politicianul nu a exclus o posibilă candidatură şi la alegerile care vor fi organizate pe 27 februarie pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei judeţene, funcţie la care candidează şi actualul lider local, deputatul Relu Fenechiu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.