Mircea Geoană: Principalul vinovat al necâştigării alegerilor prezidenţiale sunt eu

1

Preşedintele Partidului Social (PSD), Mircea Geoană, a declarat sâmbătă (13 februarie 2010) la Botoşani că se consideră principalul vinovat pentru pierderea alegerilor prezidenţiale.

”Vreau să vă spun aici că principalul responsabil de necâştigarea, chiar la mustaţă, a alegerilor prezidenţiale sunt eu şi nimeni altcineva. Un lider niciodată nu poate să dea vina pe altcineva. Un lider trebuie să îşi asume responsabilităţi, să spună că şi el putea să facă mai bine”, a afirmat Geoană.

Liderul social-democraţilor recunoaşte că ar fi trebuit să ”dea una peste ochi unora care şi-au bătut joc de partid” şi că a tolerat ”oameni care, de fapt, aveau altă agendă”. De asemenea, el îşi reproşează că nu a avut suficientă încredere în oamenii care i-au fost aproape.

”Indiferent cine va fi preşedintele partidului, dacă nu vom spune cu toţii despre liderii noştri, despre cei care ne conduc, fie că este la nivel de Dorohoi, fie că este la nivel de Botoşani, la nivel de România sau la nivel de Europa, că nu putem câştiga dacă ne faultăm între noi”, a afirmat Geoană. Liderul PSD susţine că a discutat cu membrii familiei şi cu prietenii despre posibilitatea retragerii de la şefia partidului, însă a considerat că obiectivele imediate ale partidului l-au determinat să nu ia o astfel de decizie.

loading...

Citește și
1 Comentariu
  1. nelu48 spune

    e bine ca a recunoscut ,dar asta nu schimba cu nimic starea din psdsi din rindul nostru al votantilor ,trebuia sa se dea la o parte din 7 dec si sa lase pe altulin fruntea psdsi sa se duca la Vantu,sa ne lase ln paceSunt profund indignat ,a facut cea mai mare gresala din viata lui si daca va fi *reales*praful se va alege de psd,eu unul nu voi mai vota psd .Alasat Tara pe manalui basescu inca 5 ani. GEOANA DUTE ACASA SI LASANE RUSINE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.