Andrei Alexandru: PSD a devenit un fel de tejghea unde se vând şi se cumpără funcţii

0

Candidatul la preşedinţia PSD Andrei Alexandru a declarat luni (15 februarie 2010) că şi-ar dori să schimbe mentalitatea din partid, care, din punctul său de vedere, a devenit „un fel de tejghea unde se vând şi se cumpără funcţii”.

Andrei Alexandru a susţinut, într-o declaraţie acordată presei la Palatul Parlamentului, că prioritatea sa în PSD o reprezintă însănătoşirea climatului din interiorul formaţiunii.
„Vedeţi bine în aceste zile cât sânge pe pereţi este din cauza faptului că ei aproape nici nu se respectă între ei. Eu îi tratez pe toţi candidaţii ca pe nişte colegi şi îi înfrunt pe idei. Asta trebuie să se schimbe în PSD”, a adăugat Andrei Alexandru.

Potrivit acestuia, la Congres trebuie să se aleagă preşedintele şi secretarul general PSD. „În PSD, în primul rând, vreau să schimb mentalitatea, din cauza aceasta nu este prioritar să vin cu un program, pentru că programe au făcut mulţi, dar nu le-au pus în aplicare…
Eu văd PSD altfel decât ceilalţi. Eu vreau să câştig votul pe proiectul meu şi nu prin promisiuni. Văd că se promit funcţii şi pe baza lor se vor da voturile la congres”, a afirmat Andrei Alexandru, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.