Radu Mazăre candidează la preşedinţia PSD

0

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, candidează la preşedinţia Partidului Social Democrat, la Congresul extraordinar al formaţiunii din 20 februarie 2010, a anunţat luni (15 februarie 2010) preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu.

El a precizat că a venit la şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD, care are loc la Palatul Parlamentului, cu dosarul candidaturii lui Radu Mazăre. Nicuşor Constantinescu a mai precizat că organizaţia PSD Constanţa doreşte vot individual pentru candidatul său, iar locul de desfăşurare a Congresului din 20 februarie nu este important.

„Candidăm oriunde, pe plajă, afară în ninsoare. Important este să fie votat”, a spus preşedintele CJ Constanţa. Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a plecat, la începutul săptămânii trecute, în Brazilia, pentru a participa la carnaval, unde a fost invitat să defileze pe un car alegoric al unei şcoli de samba. Mazăre a precizat că se va întoarce în ţară înainte de Congresul PSD din 20 februarie, însă va lăsa actele necesare pentru a fi depuse în caz că se va hotărî să candideze la şefia partidului.

”Mă întorc exact înainte de Congres. Dacă mă hotărăsc, este timp să-mi depun candidatura. O să las toate actele şi, dacă mă decid, dau un telefon şi mi se depun actele”, spunea, pe 5 februarie, primarul Constanţei.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.