Ultimele recomandări pentru nominalizaţii la Oscar, cu 3 săptămâni înainte de gală

O ploaie de stele s-a abătut luni (15 februarie 2010) la Beverly Hills, unde majoritatea personalităţilor din lumea filmului ce au primit nominalizări pentru cea de-a 82-a ediţie a Premiilor Oscar, au fost invitate să dejuneze împreună, pentru a primi ultimele recomandări înainte de marea gală, informează AFP.

Aproxiamtiv 120 de staruri din lumea filmului s-au întâlnit la Beverly Hilton Hotel pentru a participa la acest dejun informal, cu trei săptămâni înainte de Gala Oscar de la 7 martie. Producătorii galei, Bill Mechanic şi Adam Shankman, le-a oferit actorilor, printre care Meryl Streep, George Clooney sau Morgan Freeman, o listă de recomandări privind discursurile de mulţumire.

Win Huge Prizes From Kroger Via www.krogerfeedback.com

„Discursurile de mulţumire care cuprind o listă interminabilă de nume pe care publicul nu le cunoaşte, nu sunt doar enervante, ci reprezintă cele mai detestate momente ale unei gale Oscar”, le-a reamintit Bill Mechanic celor prezenţi. „Noi dorim ca voi să vă gândiţi la acest lucru foarte serios, chiar dacă nu aţi căzut nici în trecut în capcana unei liste prea stufoase de nume pe care să simţiţi nevoia să le recitaţi de pe scena galei”, a mai adăugat el.

Co-producătorul galei, Adam Shankman, a mai adăugat că fericiţii laureaţi ai acestei ocazii vor avea oportunitatea de a pronunţa două discursuri de mulţumire – unul, în direct, în faţa camerei de filmare, după primirea premiului şi unul mai târziu, din culise, unde vor putea mulţumi oricui doresc şi oricât doresc. „Din culise veţi putea mulţumi întregii lumi, agentului vostru, mamei, copiilor, purtătorului de cuvânt, amantului sau amantei, armatei de prieteni de pe Facebook, animalelor de companie sau vecinilor”, a precizat el.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.