Marian Vanghelie: Nu sunt ombilical legat de Mircea Geoană, dar îl susţin la Congres

Preşedintele Organizaţiei de Bucureşti a Partidului Social Democrat, Marian Vanghelie, a declarat miercuri (17 februarie 2010) după întâlnirea de la Senat, că, deşi, nu este ‘legat ombilical’ de Mircea Geoană, îl va vota, în continuare pentru funcţia de lider al partidului.

‘Mircea Geoană ştie exact că eu sunt un tip ferm. Când eu îi spun că nu vreau un lucru, nu-l vreau, când îl vreau, îl vreau. Eu nu sunt legat ombilical de Mircea Geoană. Eu am spus că îl votez în primul rând pentru ca dimineaţa când mă scol să nu-mi fie ruşine când mă uit la mine în oglindă. Pentru că erau alţii lipiţi de Mircea Geoană în campanie ca timbrul pe scrisoare şi a doua zi i-au cerut demisia.

În contextul ăsta a fost o gluma la adresa preşedintelui’, a declarat Vanghelie, răspunzând unei întrebări despre o înregistrare apărută miercuri pe internet, în care liderul PSD Bucureşti adresa cuvinte calomnioase preşedintelui PSD. Vanghelie a adăugat că acele cuvinte au fost spuse în contextul unei discuţii avute cu mai mulţi colegi despre realitatea din partid.

‘Toată lumea vrea funcţii şi nu înţeleg nimic. (…) Cea privitoare la preşedinte era o glumă şi a fost făcută în spiriul unei glume, tocmai sub pretextul să nu bănuiască cineva că eu sunt de dimineaţă până seara cu gândul numai la Mircea Geoană. (…)Vor fi atât de multe jocuri din cauza disperării unora încât se poate întâmpla orice. Dar să ştiţi că eu tot drept calc şi e foarte complicat să-mi schimb punctul de vedere’, a adăugat liderul PSD Bucureşti.

În privinţa alegerii sau nu pe liste închise a echipei lui Mircea Geoană, preşedintele social-democraţilor bucureşteni a precizat că el se declară în continuare pentru ceea ce a fost votat, cu majoritate largă, la Comitetul Executiv Naţional de luni, 15 februarie.
‘Fiecare putem să spunem tot ce vrem. Problema se pune despre ceea ce se stabileşte prin vot. Eu cred că s-au stabilit anumite lucruri în comitet şi cred că ceea ce va stabili Congresul este definitoriu. (…) Eu sunt pentru ceea ce s-a validat şi s-a votat. Dragnea era printre cei care au votat pentru acest lucru’, a spus Vanghelie.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.