Mircea Geoană: Vanghelie trebuie să-şi ceară scuze pentru limbajul folosit

0

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, trebuie să-şi ceară scuze pentru limbajul prin care a discreditat conducerea partidului, a declarat miercuri (17 februarie 2010) preşedintele formaţiunii, Mircea Geoană.

„Dl Vanghelie a folosit un limbaj intolerant şi trebue să-ţi ceară scuze tuturor celor pe care i-a jignit. Şi este momentul ca şi domnul Vanghelie să înţeleagă că hărnicia, loialitatea şi voturile, calităţi pe care nimeni nu le contestă, trebuie să fie îmbinate şi cu o anumită atitudine a unui lider PSD la nivel naţional. Şi este un semnal de maximă alarmă, pentru că un astfel de limbaj riscă să discrediteze imaginea oricărui politician.

Nimeni nu-i contestă calităţile, dar cred că acest gen de limbaj trebuie să înceteze complet dacă vrea să aibă o şansă să fie un lider cu adevărat respectat la nivel naţional”, a afirmat Geoană, la Palatul Parlamentului. Conform blogului jurnalistului Victor Ciutacu, preluat de mass-media, Vanghelie l-ar fi înjurat pe liderul PSD şi pe anumiţi colegi de partid, calificându-i ca fiind lipsiţi de caracter, afirmând că „şi-ar vinde şi nevestele” pentru o funcţie. Vanghelie a susţinut ulterior că totul a fost o glumă.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.