Toyota ar putea rechema la service unele modele Corolla

0

Toyota ia în considerare rechemarea la service a unor modele Corolla (cea mai bine vândută maşină pe plan mondial), din cauza celor aproximativ 100 de plângeri legate de problemele la direcţie, transmite AP.

De asemenea, preşedintele companiei nipone, Akio Toyoda, a anunţat că nu se va prezenta la audierile din Congresul Statelor Unite, desemnându-i pe directorii din America de Nord să răspundă întrebărilor congresmenilor americani. Toyota Motor Corp a anunţat miercuri că va adăuga la toate modelele un sistem de suprareglare al frânelor, care reduce puterea motorului când pedalele de acceleraţie şi de frână sunt acţionate în acelaşi timp.

De asemenea, preşedintele companiei nipone, Akio Toyoda, a anunţat numirea unui şef responsabil cu calitatea vehiculelor pentru fiecare mare regiune geografică pentru a coordona activitatea nou-înfiinţatului ‘Comitet special pentru calitatea globală’. Acesta va fi condus de Akio Toyoda.
În ultimele săptămâni, compania niponă a anunţat o serie de retrageri de pe piaţă din cauza unor probleme la pedalele de acceleraţie şi de frână. În perioada care a trecut din toamna anului trecut şi până în prezent, Toyota, cel mai mare constructor auto din lume, a rechemat la service un număr de peste 8,67 milioane autovehicule vândute în întreaga lume.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.