Adrian Năstase: Orice altă variantă decât Mircea Geoană – un semn că PSD s-a schimbat

0

Orice altă variantă decât Mircea Geoană la conducerea Partidului Social Democrat este un semn pentru adversarii politici că partidul s-a schimbat, consideră preşedintele Consiliului Naţional al formaţiunii, Adrian Năstase.

Potrivit acestuia, social-democraţii „nu trebuie sa isi faca iluzia ca preşedintele Traian Băsescu nu este interesat de deznodământul Congresului PSD. „Iar celor care încă aveau dubii, le dau o informaţie: Din ţară, mă sună tot mai mulţi colegi care îmi spun cât de mare este agitaţia la organizaţiile vecine – ale PD-L.

De exemplu, în Dâmboviţa (Florin Popescu), în Prahova (Roberta Anastase) şi în Buzău (Cezar Preda), se fac şedinţe în care li se transmite activiştilor PD-L că trebuie să contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoană, inclusiv prin presiuni şi promisiuni de orice fel către activul PSD, către aleşii noştri locali şi către parlamentari.

Orice pentru front, orice pentru victorie. Pentru adversarii noştri, orice altă variantă decât Mircea Geoana ar fi un semn că PSD s-a schimbat, că a înţeles că trebuie să se întărească”, a afirmat Năstase vineri (19 februarie 2010) pe blogul personal. El a atras atenţia totodată asupra faptului că aleşii locali ai PSD „sunt presaţi de puterea portocalie”.

„După ce li s-au tăiat bugetele, după ce au început hărţuieli şi controale absurde, acum începe şi implicarea în activitatea internă de partid. Poate şi aceste lucruri sunt avertismente care ne arată că nu este în regulă să continuăm aşa. ‘Coada’ lui Băsescu nu mai trebuie să fie lăsată în partid, fiindcă ne transformă, treptat, dintr-un partid adevărat într-o anexă, mai colorată şi mai agitată, a PD-L”, a afirmat liderul CN al PSD.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.