Liviu Dragnea: 9 candidaţi s-au înscris pentru şefia PSD

0

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a anunţat vineri (19 februarie 2010) dimineaţă, că s-au înscris la şefia PSD nouă candidaţi. „Nouă candidaţi s-au înscris în cursă. O să fie o competiţie interesantă”, a spus Dragnea.

Potrivit secretarului general al PSD, până joi, la ora 16,00, au fost înregistrate la secretariatul general al formaţiunii candidaturile preşedintelui formaţiunii, Mircea Geoană, ale vicepreşedinţilor Victor Ponta şi Cristian Diaconescu, a senatorului Miron Mitrea, primarului Constanţei, Radu Mazăre, cea a consilierului senatorial Andrei Alexandru, candidatura primarului localităţii Amara, Victor Moraru, Ioan Domonco (un cadru didactic de la Dorohoi) şi candidatura Dorelei Alistar.

Liviu Dragnea a adăugat că pentru funcţia de vicepreşedinte s-au înscris 62 de social-democraţi. Secretarul general al PSD a spus că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat. El a mai spus că social-democraţii îşi mai pot depune candidaturile şi la Congresul de sâmbătă, dacă delegaţii vor vota o astfel de posibilitate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.