Sulfina Barbu: Ministrul Muncii nu are girul politic al PD-L pentru propunerea privind alocaţiile copiilor

0

Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Mihai Şeitan, nu are girul politic al conducerii partidului, pentru a formula propunerea privind diferenţierea alocaţiilor pentru copii, a declarat vineri (19 februarie 2010) preşedintele Organizaţiei de femei a PD-L, Sulfina Barbu.

„Nu ştiu în acest moment despre ce discută, pentru că nu are un gir politic să facă un astfel de demers, din cunoştinţele mele, la nivelul Biroului Permanent Naţional”, a comentat Sulfina Barbu propunerea ministrului Muncii, Mihai Şeitan, privind diferenţierea alocaţiilor pentru copii.
Preşedinta Organizaţiei de femei a mărturisit că a aflat din mass-media despre intenţia ministrului Şeitan şi a precizat că acesta nu a discutat subiectul, în cadrul partidului. De asemenea, Sulfina Barbu a declarat că nu cunoaşte motivaţia şi criteriile ce au stat la baza propunerii de diferenţiere a alocaţiei pentru copii.

„Vă promit că Organizaţia de femei a PD-L îl va întreba pe domnul ministru ce intenţii există la nivelul ministerului pe acest subiect şi ne vom formula un punct de vedere ulterior”, a declarat Sulfina Barbu. Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a avansat, vineri, ideea plăţii diferenţiate a alocaţiei de stat pentru copii, considerând că nu mai trebuie plătite alocaţii pentru copiii ai căror părinţi au venituri mari.

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.