Ioan Domonco, suspendat pentru 6 luni din PSD Botoşani

0

Conducerea organizaţiei municipale Dorohoi a Partidului Social Democrat a decis, prin vot, suspendarea din partid, pe o perioadă de 6 luni, a lui Ioan Domonco, care s-a înscris pentru funcţia de preşedinte al formaţiunii, la Congres.

Preşedintele organizaţiei, Dorin Alexandrescu, care este şi primar al municipiului Dorohoi, a declarat sâmbătă (20 februarie 2010) că măsura a fost luată pe motiv că, prin demersurile sale, Domonco afectează imaginea filialei şi a PSD. „În primul rând, domnul Domonco nu a prezentat un program, apoi nu are anvergura politică.

A mai făcut asemenea demersuri pentru funcţia de premier. Propunerile delegaţilor au fost, în primul rând, nesusţinerea candidaturii, iar în al doilea rând suspendarea calităţii de membru pe o perioadă de şase luni, care s-a şi votat”, a afirmat Alexandrescu. Liderul social-democrat din Dorohoi consideră că Domonco „a încercat să îşi facă imagine pe seama partidului, lucru pe care membrii filialei nu l-au considerat a fi normal, corect şi loial”.

Suspendarea din partid îl împiedică, astfel, pe Domonco să candideze pentru şefia PSD. În schimb, Ioan Domonco susţine că nu are o comunicare scrisă privind decizia de suspendare. „O sancţiune se comunică în scris celui sancţionat. În document sunt menţionate cauzele care determină acea sancţiune, perioada suspendării şi căile de atac împotriva deciziei. Toate acestea mie nu mi-au fost înaintate, deci, dacă nu am primit aşa ceva. Înseamnă că nu sunt sancţionat”, a declarat Domonco.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.