Marian Oprişan: Cei care au plecat din PSD ar trebui să demisioneze şi din Parlament

1

Vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan a declarat vineri (26 februarie 2010) referitor la ultimele plecări din partid, că atât Marian Sârbu cât şi Cristian Diaconescu au dat ”onoarea pe ruşine” şi că au renunţat la ”principiile şi idealurile care ne-au ţinut împreună până în acest moment”.

În ceea ce priveşte ultima plecare, a lui Marian Sârbu, Oprişan a spus că dorinţa de a ocupa funcţii ministeriale a fost mai profundă decât spiritul de echipă.
”Aici nu este vorba despre principii, aici este vorba despre oportunism curat. Vinovăţiile nu trebuie căutate în PSD, ci doar în interiorul persoanelor care au făcut acest pas greşit, după părerea mea. Haina de opoziţie este grea iar pentru unii este de nesuportat.

Regret plecarea lor (Sârbu şi Diaconescu-n.r.), PSD le-a dat toate privilegiile pe care le putea da unui membru. Marian Sârbu a fost de trei ori ministrul Muncii în guvernele PSD, iar Cristian Diaconescu a fost ministrul Justiţiei şi ministru de Externe în guvernele PSD”, a precizat Marian Oprişan. Vicepreşedintele PSD a arătat că toţi cei care au plecat din partid ar trebui să-şi dea demisiile din Parlament.

”Mă gândesc în primul rând la ce cred oamenii care i-au ales, uninominal, din partea PSD”, a afirmat vicepreşedintele PSD, Marian Oprişan. El a explicat că PSD nu poate susţine actuala lege a salarizării unice şi nici pe cea a pensiilor în ”varianta propusă de PD-L împreună cu Marian Sârbu”.

loading...
Citește și
1 Comentariu
  1. pensionar spune

    Bravo.Ar fi corect, si nu va fi minciuna, fuga dupa functi in guvern.Desigur aici e usor nici un prim-ministru, ministru prins cu coruptia nu a facut ;hara-khiri;, pentru rusinea cu care a condus tara,a batut joc de alegatori, ca in Japonia.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.