Nissan intră în Programul „Rabla” cu două modele, de la 1 martie 2010

0

Grupul Renault-Nissan intră în Programul „Rabla 2010”, demarat pe 18 februarie 2010, cu modelele Micra Visia şi Note, potrivit unui comunicat al importatorului mărcii, Renault România.

Potrivit sursei citate, de la 1 martie, cele două modele Nissan vor avea preţuri speciale ce pornesc de la 7.278 euro (cu TVA) şi 3 prime de casare, în cazul Micra Visia şi ajung la 9.465 euro (inclusiv TVA), pentru Nissan Note.
Micra Visia, automobilul de 1,2 litri şi 80 CP, are în dotarea standard ABS+EBD+Brake Assist, airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, aer condiţionat, radio CD cu MP3, geamuri electrice, volan reglabil şi închidere centralizată.

De asemenea, Nissan Note este disponibil de la 9.465 euro (cu TVA) şi trei prime de casare, având o dotare generoasă pentru versiunea Acenta 1,4 88 CP, echipată printre altele cu ABS+EBD+Brake Assist, airbaguri frontale şi laterale, aer condiţionat, radio CD cu Bluetooth şi MP3, comenzi pe volan, computer de bord, volan reglabil, tapiserie textil/piele, geamuri şi oglinzi electrice, proiectoare de ceaţă.

Potrivit datelor statistice ale Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile din România (APIA), în anul 2009, în România au fost comercializate 1.408 autovehicule Nissan, din care 1.230 de autoturisme şi 178 de microbuze. În România, Nissan a înregistrat, anul trecut, o cotă de piaţă de 1,1 la sută, clasându-se pe locul 18 în topul vânzărilor de automobile.

loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.