Expoziţii cu participare internaţională în Bacău

17

Alimentexpo, Agromexpo şi Plantexpo sunt genericele sub care mai bine de 90 de firme din Bulgaria, Olanda, Slovacia şi Ungaria îşi prezintă, începând de joi (8 aprilie 2010) produse şi servicii în cadrul târgurilor de profil găzduite de complexul Central Plaza din municipiul Bacău.

Organizatorii, Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bacău, în parteneriat cu instituţiile publice din judeţ care gestionează domeniul agricol, au invitat producători de alimente, utilaje şi echipamente pentru industria alimentară ori pentru agricultură, seminţe, plante medicinale şi accesorii pentru grădinărit, precum şi utilaje agricole.

Citeste si:  Scumpirea pâinii nu este justificată

,,Din păcate, nici o staţiune de cercetare în domeniu din cele care mai funcţionează, cel puţin scriptic, în ţară nu a putut răspunde invitaţiei noastre, motivaţia fiind lipsa resurselor financiare’, a declarat Doru Simovici, preşedintele CCI.
Expoziţiile se pot vizita zilnic între orele 10.00 şi 18.00 până pe 11 aprilie, inclusiv, publicul fiind invitat să participe la numeroase acţiuni promoţionale în cursul cărora vor fi făcute demonstraţii practice, dar şi reduceri de preţuri. Programul manifestărilor cuprinde şi acţiuni de informare destinate specialiştilor din cele 3 domenii.

Citeste si:  România, pe ultimul loc în UE în privinţa indicelui economiei şi societăţii digitale
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata