Noul Hyundai ix35, comenzi-record la o lună după lansarea de la Geneva

Noul SUV al producătorului sud-coreean de automobile aparţine segmentului de clasa C şi conţine pachetul de servicii unic pe piaţă ‘Triple 5’.

Pachetul include cinci ani de garanţie integrală, 5 ani de asistenţă rutieră şi 5 ani de verificări periodice gratuite. Modelul Hyundai ix35 a atins, în numai o lună de la lansarea oficială, aproximativ 70 la sută din cifrele anuale de vânzări propuse.

‘Am anticipat că ix35 va atrage publicul larg pentru că pune la dispoziţie un pachet extrem de atractiv mai ales pentru clienţii europeni, reprezentând de asemenea o nouă abordare pentru SUV-urile marca Hyundai. În acest sens, am stabilit pentru noul model o ţintă de vânzări ambiţioasă, însă cererea reală a fost una copleşitoare, cu un nivel ridicat de interes atât din partea proprietarilor de Hyundai, cât şi din partea potenţialilor noi clienţi ai mărcii, a declarat Allan Rushforth, vicepreşedinte al Hyundai Motor Europe.

Citeste si:  Vânzările de automobile din China au înregistrat, în octombrie 2010, cel mai rapid ritm de creştere din ultimele 6 luni

Potrivit oficialului, target-ul de vânzări pentru 2011 va fi deja depăşit din cursul acestui an, iar ‘cifrele de vânzări ix35 pentru acest an vor juca un rol cheie în atingerea cotei de piaţă propuse pentru 2010’.
În 2009, Hyundai a înregistrat o creştere la nivelul cotei de piaţă în vânzările de autovehicule noi, atingând nivelul de 2,4 la sută şi estimează o cotă de 2,75 la sută pentru anul 2010.

Hyundai Auto România, parte a Grupului Ţiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 şi aduce pe piaţa naţională 12 modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Fondată în 1967, Hyundai Motor Co. s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.

Citeste si:  Premierul către responsabilii de la Drumuri: Şi capul vostru tot de vreme depinde
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata