Cum au câştigat românii vacanţe mai ieftine datorită crizei din Grecia

Ofertă de criză pentru români: în utimele zile, hotelierii greci au tăiat până la 20% din preţurile pachetelor turistice.

.
Turiştii români profită din plin de criza din Grecia, care le-a adus vacanţe cu 5-20% mai ieftine în doar câteva zile, spre bucuria agenţiilor, şi ele câştigătoare în această conjunctură, scrie Gândul.

„Până la mijlocul săptămânii trecute, grecii aveau la hoteluri preţuri cu 5-10% mai mari. Însă adâncirea crizei economice, care a culminat cu recentele mişcări sociale din Atena, a facilitat agenţiilor de turism din România renegocierea tuturor contractelor de cazare„, ne-a declarat Ciprian Enea, consultant besttourism.ro.

Citeste si:  Andrei Gerea: Companiile din industria de apărare au o nouă şansă după restructurarea datoriilor

Pachetele turistice pentru sezonul estival costă aproximativ 90 de euro pentru o săptămână la un hotel de 2 sau 3 stele, tarife valabile pentru transportul cu autocarul, în timp ce cu avionul, preţul mediu este de 199 de euro.

„Este cea mai bună perioadă din ultimii trei-patru ani din punct de vedere al raportului calitate-preţ. Practic, grecii au oferit servicii suplimentare foarte consistente fără să urce preţul, de genul: plăteşti demipensiune şi primeşti all inclusive”, spune Marius Usturoiu, directorul general al Agenţiei Mareea.

Citeste si:  PSD nu intră la guvernare, dar poate sprijini orice soluţie care să stopeze catastrofa
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata