Traian Băsescu către PD-L: „Am ajuns într-un punct critic. O mai putem duce aşa doi ani”

La întâlnirea cu parlamentarii din arcul guvernamental de astăzi, 25 mai 2010, Traian Băsescu a declarat că măsurile de austeritate pe care le-a propus Guvernul Boc nu sunt suficiente şi că „am ajuns într-un punct critic”.

Conform unei înregistrări a postului de televiziune Antena 3, Băsescu a afirmat: „Dacă ne menţinem cheltuielile de după reducerea salariilor şi pensiilor, ar trebui să avem o creştere de 21% a Produsului Intern Brut ca să ne acoperim cheltuielile. Am ajuns într-un punct critic. Sigur, nu vreau să înţelegeţi că eu susţin că nu mai avem soluţii. Vreau să ştiţi că putem s-o mai ducem aşa încă 2 ani”.

Loading...
Citește și
2 Comentarii
  1. Cantor Aurel spune

    Eliminati evaziunea fiscala si veti avea o crestere PIB de 30%, iar cu banii de la EU si FMI pentru investitii ce ati facut de nu mai aveti bani nici pentru satisfacerea nevoilor sociale? I-ati papat ?

  2. pensionar spune

    AICI AM AJUNS DIN CAUZA LUI BASESCU CARE CONDUCE TOATA ROMANIA DE 6 ANI, SI ACUM DA VINA PE ALTI.RUSINE , SI VAI DE SLUGA PE CARE CADE MAGAREATA(SPER SA FIE BOC-MARKO CA MERITA) SA FIE CURAT CEL CARE CONDUCE SUB INFLUENTA BAUTURILOR ALCOOLICE, RECUNOACUT DE EL.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.