Simona Halep, tenismena română care a apelat la mamoplastie, trebuie să mai aştepte până va culege roadele deciziei sale

Tenismena română Simona Halep nu a cules încă roadele operaţiei sale estetice de reducere a sânilor, pentru a-şi îmbunătăţi performanţele profesionale. Ea a fost învinsă luni la turneul de la Roland Garros de către Samantha Stosur, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Halep (18 ani) se bucura de o mulţime de admiratori graţie bustului său generos. Cu toate acestea, tenismena s-a plâns că greutatea sânilor o făcea să se simtă inconfortabil în timpul meciurilor de tenis şi îi provoca serioase dureri de spate, care îi afectau performanţele pe teren.
În încercarea de a obţine rezultate mai bune, Halep a optat anul trecut pentru o operaţie de reducere a sânilor, trecând de la mărimea 34DD la sutien la 34C.

Din nefericire pentru Halep, care ocupă locul al 114 în clasamentul mondial, ea a fost învinsă la Roland Garros de către o fostă semifinalistă a turneului, australianca Samantha Stosur.
Halep şi-a motivat gestul faţă de fanii care au organizat o petiţie pentru a o determina să îşi schimbe opţiunea, explicându-le că din cauza greutăţii sânilor, viteza sa de reacţie era afectată.

Citeste si:  Un asteroid a trecut luni noaptea pe lângă Terra

Halep a admis însă că nu i-au plăcut niciodată sânii pe care îi avea şi că ar fi optat pentru o operaţie de reducere a bustului chiar dacă nu ar fi fost sportivă. Românca nu este singura sportivă care a apelat la chirurgia estetică pentru a-şi îmbunătăţi şansele în competiţii, iar dacă experienţele prin care au trecut alte sportive sunt de folos, s-ar putea să treacă un timp până Simona Halep se va obişnui cu noul său corp.

Alergătoarea australiană la 400 de metri Jana Pittman-Rawlinson, 27 de ani, care şi-a făcut implant mamar după naşterea fiului său, şi l-a scos la începutul acestui an pentru a-şi îmbunătăţi şansele la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra.
‘De fiecare dată când concuram, intram în panică că nu voi reprezenta bine ţara din cauza vanităţii mele’, a declarat australianca, care deşi a admis că îi plăcea să aibă sânii mai mari, nu a vrut să diminueze şansele ţării sale la JO.

Citeste si:  Sporturi mai puţin cunoscute: Fotbalul de masă

Jucătorul de darts Andy Fordham a trecut printr-o situaţie similară atunci când a reuşit să slăbească 63,5 de kilomgrame. ‘Singura problemă acum în ceea ce priveşte jocul de darts este că pierderea în greutate mi-a afectat echilibrul. Este ca şi cum ai învăţa să arunci cu un nou corp’, mărturisea el.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner