Elena Udrea: “Nu mai dorm din cauza ratei”

– Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a spus într-un interviu acordat Hotnews-RFI că are de achitat până la sfârşitul anului un credit de 3 milioane de euro şi că a primit o lecţie de la viaţă.

.
•   Nu mai dorm din cauza ratei la bancă. Să vă spun de ce nu dorm: pentru că eu trebuie să achit acest credit până la sfârşitul acestui an. Creditul a fost făcut pentru a cumpăra un imobil, un teren. Piaţa imobiliară era în expansiune. M-am gandit la vremea aceea că pe acel teren pot să dezvolt un condominium, nu-i aşa mare, e de 6.000 de metri, câteva case am gândit că pot să construiesc, să le vând să plătesc creditul şi să am şi eu un profit.

Citeste si:  Scenariul grec ar putea fi reeditat în Portugalia

•   Dar, ca dovada, că încă o dată în viaţă am primit o lecţie, că nu trebuie să fac lucruri la care nu mă pricep, a venit criza imobiliara şi am ramas cu terenul. N-am construit absolut nimic.

•  Mă bazez pe faptul că pot vinde alte proprietăţi pe care le am. Şi anume: am un bloc de 12 locuinţe făcut cu bani privaţi, pe teren privat, Am vândut din acest bloc trei apartamente (…) terenul l-am luat cu 1.500 de euro metrul pătrat, acum nu cred că mai valorează nici 900 de euro.

•   Se vede treaba că nu mă pricep, a fost şi ghinonul crizei, asta e. Sunt unul din cei peste care criza a venit şi le-a dat planurile peste cap. Eu sper să nu pierd. Sper măcar să reuşesc nu să câştig cum credeam eu atunci, ci pur şi simplu să reuşesc să-mi achit creditul şi atât.

Citeste si:  Ministrul Mediului: Pădurile României sunt pline de răni şi trebuie să stopăm acest cancer al tăierilor ilegale

•   Vreau să vă spun că la nivelul celor doua hoteluri pe care soţul meu (Dorin Cocoş, n.r.) le are în Bucureşti, şi pe care acum chiar intentionează să le vândă, încă de anul trecut, lucrurile merg foarte prost.

Adevărul

Citește și
5 Comentarii
 1. Alina spune

  Eu sunt solidara cu Udrea si admin sinceritatea ei.

 2. Claudia spune

  Daca Udrea are probleme financiare asta inseamna ca isi va da si mai mult silinta sa ne scoata din criza

 3. Cristi spune

  E drept trebui sa o admiram pe Udrea pt ca are curajul de a ni se dezvalui si cu bune si cu rele. Eu cred ca prin declaratia asta a castigat un plus de credibilitate
  NOTA ADMIN:
  Acest comentariu, cat si cele semnate “Claudia” si “Alina” sunt postate de la acelasi IP.

 4. adrian spune

  In aceste conditii mi se explica de ce Udrea a vrut sa desfiinteze CNI. Va putea de acum incolo sa atribuie contracte de lucrari pe sub mana acolitilor PDL,in asa fel incat din comisioane sa poata sa isi achite ratele la banca. Unde mai pui ca tot guvernul din care face parte dna sincera de mai sus isi propune sa ii lase pe primari sau alti conducatori de institutii publice sa incheie contracte directe, fara nici o cerere de oferta sau licitatie pentru lucrari de pana in 100,000 euro fara TVA. Sa inteleg ca se va asigura o mai mare transparenta cheltuirii banului public. Ma indoiesc. dar cel mai mult ma intristeaza faptul ca in Romania pensiilor micsorate cu 15 %, a ajutorului de somaj micsorat cu 15%, a impozitarii tichetelor de masa si alte masuri de genul asta, se mai gasesc struti care sa-si bage capul in pamant, sa nu vada cine face declaratiile si sa spuna: sunt solidara si o admir.
  Tara saraca, pe mainile cui ai ajuns!!!

 5. viorel spune

  Toata stima pentru administratorul site-ului.
  Sincer, nu ma mai mira nimic. Vorbim de aceeasi pesoana care suna intr-o emisiune, se da o admiratoare a sa, si se lauda singura.
  Daca era o neica nimeni nici o problema dar este ministru in guvernul Romaniei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

close
Consent management powered by Real Cookie Banner