Guvern: Angajaţii CFR, neafectaţi de reducerea salarială

13

Angajaţii CFR nu vor fi afectaţi de reducerile salariale din sectorul bugetar, a precizat miercuri, 3 iunie, Ioana Muntean, purtătorul de cuvânt al Guvernului.

„Companiile de stat care au făcut deja restructurări nu vor fi afectate. CFR nu va intra în reevaluarea bugetelor companiilor de stat”, a spus Ioana Muntean, precizând că reevaluarea bugetară este primul pas pe care îl va face Guvernul în ceea ce priveşte situaţia companiilor la care statul este acţionar minoritar sau majoritar.

Ea a precizat că la CFR, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a făcut deja restructurări.

Citeste si:  Ford îşi reduce datoriile ajutat de mai multe state, inclusiv cel român

Întrebată dacă Executivul va discuta despre situaţia de la companiile de stat, ministrul Dezvoltării a spus, la finalul şedinţei de Guvern de miercuri: „S-a discutat în şedinţă, nu-mi amintesc dacă azi sau la ultima. În mod cert s-a decis că salariul se va reduce şi în cazul companiilor de stat.

Din câte îmi amintesc, astăzi nu s-a luat această decizie, recunosc că am avut de lucru”.

Citește și
1 Comentariu
  1. baba novac spune

    E NORMAL SA NU SCADA SALARIILE LA CFR,NICI LA METROU,NICI LA POLITISTI,PROCURORI,JUDECATORI,ADICA EXACT IN ZONA DE SALARI SI PENSII NESIMTITE CU CARE NE IMPUIA CAPETELE BASESCU -BOC IN CAMPANIE !!! EI SI CE,MINTEAU ASA DE FRUMOS….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata