Miting la Parlament

14

Circa 20.000 de sindicalişti vor protesta marţi, 15 iunie, în jurul Parlamentului, nemulţumiţi de măsurile luate de Guvern în vederea restabilirii echilibrului bugetar, respectiv de reducerea pensiilor cu 15 % şi a salariilor bugetarilor cu 25 %.

Mitingul se va desfăşura, între orele 9.00 – 16.00, timp în care membrii celor cinci confederaţii sindicale vor asista la lucrările Legislativului şi vor urmări, în calitate de invitaţi, derularea tuturor procedurilor de vot din balcoanele sălii de plen. Participanţii de afară vor putea urmări pe patru ecrane desfăşurarea acţiunilor din Palatul Parlamentului.

Citeste si:  Bancherii se aşteaptă ca 10-20% din bugetari să aibă probleme cu plata ratelor

Începând cu ora 9,30, în jurul Parlamentului, se va forma un lanţ uman, iar cele şase intrări oficiale vor fi pichetate la fiecare poartă, pe parcursul întregii zile.

Astfel, CNS ‘Cartel ALFA’ şi CSDR vor picheta intrările la Senat, Calea 13 septembrie, CNSLR – Frăţia, BNS şi CSN ‘MERIDIAN’ vor picheta intrările la Camera Deputaţilor de la Izvor.

La această acţiune sunt aşteptate peste 20.000 persoane, câte 4.000 de persoane de la fiecare confederaţie dar, din cauza căldurii, demonstraţii vor veni pe rând câte 5.000 şi vor fi schimbaţi între ei.

Citeste si:  Atenţie, români! Vi se pregăteşte o nouă mineriadă
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata