Construcţia mega-proiectului de 400 mil. euro, Colosseum Shoping Center, a început. Finanţarea vine de la Bank of Cyprus

Proiectul de retail Colosseum Shoping Center din Capitala, care va include un retail parc si 3 mall-uri, cu o suprafata totala de aproape 200.000 mp inchiriabili, a demarat, dupa ce dezvoltatorul a obtinut recent finantare de la Bank of Cyprus, a spus Panico Panayi, omul de afaceri britanic, de origine cipriota, care detine proiectul.

 

„Ne-am simtit usurati si fericiti cand am aflat ca in sfarsit putem incepe acest proiect la care lucram de 7 ani si in care am investit pana acum 56 mil.euro„, spune Panayi, care a mentionat ca au incercat sa obtina finantare de la mai multe banci printre care si BCR, BDR sau Raiffeisen.

Citeste si:  Premierul Boc trage la răspundere miniştrii pentru nivelul scăzut de fonduri europene plătite în România

Proiectul Colosseum, localizat pe soseaua Chitilei, va fi dezvoltat pe o suprafata de 620.000 metri patrati. Proiectul va fi realizat in doua faze, printr-o investitie totala de 400 mil. euro, informează Dailybusiness.ro.
Momentan, compania Nova Imobiliare, prin care se dezvolta proiectul, va demara doar constructia parcului de retail din proiect, o investitie de 80-90 mil. euro.

Panico Panayi avea o avere estimata la 72 milioane de lire sterline, in 2009. Britanicul de origine cipriota si-a facut averea in mare parte din sali de bingo, afacere pe care a vandut-o acum 5 ani pentru 90 mil. lire sterline.

Citeste si:  BCE va interveni pe piaţa obligaţiunilor pentru a sprijini euro
Citește și
2 Comentarii
  1. Miki spune

    Stie cineva cine este antreprenor general? Am auzit ca se tot amana inceperea constructiei.

  2. gavrila spune

    si care e constructorul ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata