Escalettes, „consternat” de comportamentul echipei Franţei

15

Preşedintele Federaţiei franceze de fotbal, Jean-Pierre Escalettes, „a luat act cu consternare de refuzul jucătorilor echipei Franţei de a participa la antrenamentul” de duminică şi denunţă „mişcarea inacceptabilă” şi „comportamentul inadmisibil al jucătorilor reprezentând ţara noastră”.

‘Delegaţia franceză şi preşedintele ei, Jean-Pierre Escalettes, au luat act cu consternare de refuzul jucătorilor Echipei Franţei de a participa la antrenament în această zi’, explică un comunicat al FFF. Escalettes era prezent la antrenamentul care a fost anulat de jucători.

Un consiliu federal va fi ‘convocat imediat după încheierea parcursului echipei Franţei, pentru a trage toate consecinţele situaţiei de criză astfel create’.

Jucătorii echipei Franţei au refuzat să se antreneze duminică pentru a protesta contra excluderii din grup a lui Nicolas Anelka, potrivit unui comunicat al jucătorilor citit presei de selecţionerul Raymond Domenech, despre care deja se vorbeşte că ar fi ‘trădătorul’ care a dat presei insultele lui Anelka.

Citeste si:  Luna aprilie

Toţi jucătorii echipei Franţei, fără excepţie, doresc să afirme opoziţia lor la decizia luată de Federaţia franceză de fotbal să-l excludă pe Nicolas Anelka’, se arată în comunicatul jucătorilor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata