Pariuri pe un boicot al Franţei la meciul cu Africa de Sud

13

Unul dintre principalii bookmakeri britanici a propus duminică, 20 iunie, pentru clienţii săi să parieze pe un boicot din partea Franţei a meciului contra Africii de Sud, la Mondialul-2010, la puţine ore după ce fotbaliştii francezi au refuzat să ia parte la antrenament.

Cota este deocamdată destul de ridicată (100-1) şi pare să sugereze că, casa de pariuri, William Hill, nu crede că se va ajunge la această decizie extremă. Dar situaţia face din Africa de Sud favorita partidei.

‘A fost deja dificil să-i convingem pe clienţii noştri să susţină Franţa, dar de acum este imposibil’, a recunoscut un purtător de cuvânt al William Hill, care a precizat că un parior a mizat totuşi la debutul competiţiei 110.000 lire sterline (circa 125.000 euro) pe un succes final al francezilor la Mondiale…

Citeste si:  Rabat - oraşul modern care a reuşit să păstreze neatins farmecul celor o mie şi una de nopţi

Jucătorii echipei Franţei au refuzat să ia parte la antrenamentul de duminică, pentru a protesta contra deciziei federaţiei lor de a-l exclude pe Nicolas Anelka, după ce acesta l-a insultat pe selecţionerul Raymond Domenech la pauza meciului contra Mexicului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata