17.000 de pachete turistice vândute prin programul „Zile gratuite de vacanţă”

Aproximativ 17.000 de pachete de turism care includ una sau două nopţi gratuite au fost vândute până în prezent, după lansarea noului program al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) – „Zile gratuite de vacanţă”.

 

Potrivit unui comunicat al ANAT, turiştii care cumpără o vacanţă în România pentru perioada 15 iunie – 15 iulie şi 15 – 31 august pot primi una sau două nopţi gratuite de cazare, în baza acestui program desfăşurat în parteneriat cu hotelierii din România şi cu celelalte asociaţii din turism.

Citeste si:  Criza a ieftinit vacanţele: 200 de euro sejurul în Egipt, 5 euro pe noapte în Grecia

„Din momentul lansării, programul a înregistrat un real succes în rândul turiştilor, care se pot bucura de un cadou din partea agenţiilor de turism şi a hotelierilor, ce constă în acordarea unor zile gratuite de cazare, incluse în preţ după modelul  «plăteşti trei nopţi şi stai patru sau plăteşti 5 nopţi şi stai şase sau chiar 7».

Până în prezent, a fost înregistrat un număr de aproximativ 17.000 de astfel de pachete vândute. Ne aşteptăm ca până la finalul programului să avem un număr de cel puţin 35.000 de turişti care aleg să profite de această ofertă”, se precizează în comunicat.

Citeste si:  Un procuror din Teleorman a murit după ce mașina în care se afla a lovit un tractor

Totodată, turiştii se mai pot bucura de preţuri avantajoase prin intermediul celorlalte oferte promovate de ANAT şi partenerii săi în această perioadă, respectiv:  „Decada balneară” (15 ianuarie – 30 iunie), „O săptămână de refacere în staţiunile balneare” (15 ianuarie – 30 iunie), „O săptămână la munte” (28 februarie – 30 iunie) şi „Hai la băi” – program care include oferta valabilă în lunile iulie şi august.

ANAT subliniază că „Zile gratuite de vacanţă” este una dintre ofertele speciale – componentă a programului de promovare „Vacanţă în ţara mea. 2010 anul ofertelor speciale” – valabilă pentru această perioadă de sezon. Toate ofertele şi programele speciale sunt disponibile exclusiv prin agenţiile de turism membre ANAT, lista acestora putând fi găsită pe site-ul www.anat.ro.

Citeste si:  Cea mai mare bursă din lume, prabuşită din cauza unei erori umane
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata