„Regii” amenzilor de la CNA

13

– Antena 3 a plătit 18.000 de lei pentru disputa dintre Gabriela Vrânceanu-Firea şi Cristian Boureanu. Acest scandal a adus o amendă de 15.000 de lei şi emisiunii „Naşul”, care l-a avut ca invitat pe Boureanu.

De departe cea mai amendată televiziune este OTV, condusă de Dan Diaconescu, post care a atras 14 sancţiuni în valoare totală de 210.000 de lei, informează Adevărul.

Tot OTV a reuşit să atragă trei amenzi într-o singură şedinţă a CNA: una pentru divertisment vulgar şi violent (5.000 de lei), alta pentru o serie de emisiuni denigratoare la adresa mărcii de ciocolată Heidi (10.000 de lei), iar a treia pentru o emisiune în care acuza un poliţist de săvârşire a unui viol fără să aducă dovezi (10.000 de lei).

Realitatea TV
a fost sancţionată cu 10.000 de lei pentru că a difuzat mai multă publicitate decât este permis. Postul Kanal D a atras şi el sancţiuni în valoare totală de 105.000 de lei. Majoritatea au fost acordate pentru imagini violente sau discuţii cu tentă sexuală.

Citeste si:  WIND ENERGY BLUE SRL - notificare privind deschiderea procedurii generale a insolvenţei

Singura sancţiune atrasă de Pro TV în acest an a fost pentru limbaj licenţios în cadrul emisiunii „Happy Hour”, în care Simona Sensual a avut o dispută cu o telespectatoare. Simona i s-a adresat acesteia cu „terminată, smochină, nebună, babă ordinară, penibilă”.

CNA a acordat amenzi de peste jumătate de milion de lei în perioada ianuarie-iunie 2010.


Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata