Cât poţi câştiga dacă România dă faliment? Dar dacă iese din UE?

9

– Mulţi îşi doresc cu ardoare ca România să iasă din UE. Nu din considerente economice ori naţionaliste, ci pentru că dacă acest scenariu s-ar adeveri ar câştiga 6.000 de euro la 100 de euro pariaţi. Şi un potenţial faliment  al ţării noastre i-ar bucura pe unii, pentru că le-ar aduce un câştig de 1.500 de euro.

Există o întreagă industrie creată în jurul pariurilor politice, astfel încât politicienii au ajuns să fie foarte preocupaţi de cotele afişate de casele de pariuri.  „Va mai fi Emil Boc prim-ministru până în sfârşitul anului?“ poate aduce un câştig de 190 de euro la 100 de euro pariaţi în cazul în care premierul îşi păstrează fotoliul.

Citeste si:  Noi reguli pentru persoanele fizice care obţin venituri din cedarea folosinţei bunurilor

Un alt rămăşag îl reprezintă remanierea miniştrilor. La aceeaşi sumă, de 100 de euro jucaţi, opţiunea „niciun ministru nu va fi schimbat“ poate aduce un câştig de 20 de ori pariorului. Însă, primul vizat la remaniere este Daniel Funeriu, ministrul educaţiei, cer­ce­tării, tineretului şi sportului, urmat de cel al finanţelor, Sebastian Vlădescu. Continuarea în Capital

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata