Anglia s-a întors acasă cu capul plecat

17

Reprezentativa Angliei a revenit marţi, 29 iunie,  la Londra, după înfrângerea fără drept de apel suferit în faţa Germaniei (1-4), în optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal din Africa de Sud.

Aeronava celor Trei Lei a aterizat pe aeroportul londonez Heathrow la ora 8,20 (ora României), feţele membrilor delegaţiei fiind sumbre la coborârea din aparat.

Fotbaliştii, majoritatea îmbrăcaţi în costumele oficiale de culoare gri, au fost întâmpinaţi de soţii, prietene şi copii, însă primirea se anunţa una mai degrabă glacială după eliminarea umilitoare de la CM 2010.

Citeste si:  Fotbal - CM 2014: Presa croată denunţă arbitrajul din meciul cu Brazilia

Jucătorii vor trebui, totodată, să răspundă numeroaselor întrebări legate de prestaţiile lor, în special selecţionerul Fabio Capello. Italianul a anunţat luni, în cursul unei conferinţe de presă în Africa de Sud, că va şti peste aproximativ două săptămâni dacă va fi menţinut sau nu în funcţie de către conducătorii Federaţiei engleze.

„Am discutat cu Sir David Richards (directorul general al FA), care mi-a spus că are nevoie de două săptămâni pentru a lua o hotărâre. Eu i-am spus că vreau să rămân, iar decizia îi aparţine”, a precizat Capello, al cărui contract cu englezii este valabil până în 2012.

Citeste si:  Campionatul Mondial de Fotbal şi epidemia de Ebola, cele mai discutate subiecte pe Facebook în 2014
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata