Majorarea TVA scumpeşte carburanţii

16

Rompetrol majorează de joi, 1 iulie, preţul de referinţă al carburanţilor comercializaţi în staţiile proprii cu procente cuprinse între 5,18 la sută şi 5,81 la sută, ca urmare a majorării TVA cu cinci la sută, începând cu data de 1 iulie.

Astfel, începând de joi, preţul de referinţă pentru un litru de Efix benzină 95 va creşte cu 25 bani/litru (5,43 la sută), până la 4,85 lei, pentru un litru de benzină Alto 101 cu 27 bani (5,18 la sută), până la 5,48 lei, pentru un litru de Efix Diesel cu 26 bani (5,74 la sută), până la 4,79 lei şi pentru un litru de Diesel alto 55 se va majora cu 28 bani (5,81 la sută), până la 5,1 lei.

Citeste si:  Cel mai mare hub medical din vestul țării va fi integrat în centrul Openville din Timișoara

Preţurile carburanţilor comercializaţi în staţiile Rompetrol Downstream pot varia cu +/- 5 la sută faţă de preţurile de referinţă.

De asemenea, Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol în România, va opri joi, în intervalul orar 00.00 – 01.00, activitatea din staţiile proprii de distribuţie carburanţi, pentru a opera noile modificări legislative referitoare la creşterea TVA la 24 la sută.

În prezent, compania operează în România un număr de şase depozite de carburanţi şi 450 de puncte de distribuţie (staţii proprii, Partener Rompetrol şi Rompetrol Expres).

Citeste si:  Omul de afaceri Ioan Bene, trimis în judecată pentru evaziune fiscală
Citește și
1 Comentariu
  1. oana spune

    normal, creste TVAul, creste tot…de aceea Boc a preferat sa scada pensiile

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata