Diaconescu, liber „pentru că are un copil minor în întreţinere”. Ce spune şeful OTV

– Tribunalul Bucureşti a făcut publică motivarea hotărârii prin care a dispus anchetarea în libertate a patronului OTV Dan Diaconescu. Judecătorii au luat această măsură pentru că Diaconescu nu este recidivist şi are un copil minor în întreţinere.

Judecătorii Tribunalului Bucureşti l-au pus în libertate pe patronul OTV Dan Diaconescu pentru că nu este recidivist şi pentru că are un copil minor, se arată în motivarea hotărârii judecătoreşti, citată de Agenţia Mediafax: „nu este infractor recidivist şi are un copil minor în întreţinere”. Totodată, magistraţii au reţinut faptul că la OTV există un „prezumtiv grup infracţional organizat”.

Contactat telefonic, Dan Diaconescu a declarat pentru Gândul: „Nu am voie să comentez hotărârile şi dosarul. Dar să ştiţi că tot dosarul se referă la OTV, nu la mine. La OTV, care e o televiziune care trebuie închisă pentru 30 de ani. Aşa a zis procurorul. Iar eu ar trebui să fac închisoare 12 ani. Dosarul se referă la OTV, dar, cum nu puteau să aresteze OTV, m-au arestat pe mine. Procurorul, am numărat, de 17 ori, în timpul pledoariei a folosit, referindu-se la mine, cuvinte de genul: neruşinat, nemernic, ticălos, obraznic, cretin, înfumurat etc.

Citeste si:  Cauzele căderii părului

Continuarea în Gândul

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata