Procurorii continuă audierile în cazul morţii Mădălinei Manole

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti audiază joi, 15 iulie, doi membri ai trupei cu care Mădălina Manole a făcut repetiţii cu doar câteva ore înainte ca artista să se sinucidă.

Cei doi membri ai trupei vor da câte o declaraţie scrisă în faţa anchetatorilor, procurorii încercând să refacă firul evenimentelor care au precedat momentul suicidului.

De asemenea, procurorii audiază o femeie care i-a procurat Mădălinei Manole pesticidul cu care aceasta s-a sinucis.

Autopsia efectuată de medicii legişti de la IML „Mina Minovici” a confirmat ingestia voluntară de substanţe toxice, a declarat  prof. Dan Demergiu, directorul institutului.

Artista a ingerat voluntar 300-400 de mililitri de Furadan, un pesticid foarte toxic şi a decedat în câteva minute. Specialiştii IML au confirmat că Mădălina Manole nu suferea de boli cronice şi avea o greutate normală pentru vârsta ei.

Medicii IML vor face în continuare analize toxicologice, acestea fiind de durată, iar rezultatele vor fi gata în aproximativ două săptămâni.

Citeste si:  Cătălin Voicu susţine că ia medicamente pentru a face faţă în instanţă

Mădălina Manole a fost găsită decedată, miercuri dimineaţă, de soţul său, în locuinţa lor din Otopeni, el fiind cel care a anunţat Salvarea şi Poliţia.

Potrivit anchetatorilor, corpul Mădălinei Manole a fost găsit pe holul din apropierea băii, era îmbrăcată în pijama, nu erau medicamente în jurul ei, iar în baie a fost găsită o sticlă cu pesticid Furadan din care artista a băut.

În cădere, artista s-a lovit la cap şi i-a curs sânge. În momentul tragicului eveniment, în casă se găseau soţul, copilul şi mama soţului.


Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner