Ţeapă cu Super Bingo Metropolis. Sute de bilete completate au fost găsite aruncate la marginea Galaţiului

Taloanele colectate pentru tombola „Super Bingo Metropolis”, de la Antena 1, au fost aruncate la marginea Galaţiului. Persoanele care au fost astfel înşelate spun că vor reclama frauda la Poliţie, în vreme ce firma organizatoare a declanşat o anchetă internă, scrie Adevărul

Distracţia, voia bună, fetele frumoase şi mai ales premiile de milioane, din cadrul concursului naţional Super Bingo Metropolis, de la Antena 1, le-au luat minţile a sute de mii de jucători.

Toţi aceşti oameni şi-au pus speranţa în concurs, condiderat o şansă de a scăpa din sărăcie. Nu le-a trecut nici măcar un moment prin cap că taloanele pe care au dat bani grei nu ajung la extragerea de la Bucureşti, ci sunt aruncate în câmp sau pe la marginea oraşului.

Citeste si:  Mai multe organizaţii neguvernamentale, nemulţumite de concluziile G20

 

Participanţii sunt revoltaţi

Câteva sute de astfel de taloane pentru Super Bingo Metropolis au fost găsite duminică aruncate la marginea Galaţiului, undeva în zona talciocului. Biletele au inscripţionată pe ele data de 7 martie 2010, iar concurenţii sunt toţi din mediul rural, conform datelor completate de aceştia.

Cartoanele prin intermediul cărora Super Bingo Metropolis „te face om” nu au mai ajuns niciodată în urnele de la Bucureşti, speranţele oamenilor rămânând undeva pe drum. I-am sunat pe câţiva dintre cei ale căror nume
erau înscrise pe bilete, pentru a le comunica faptul că au fot înşelaţi, iar reacţia lor a fost una furioasă.

Citeste si:  CFR Călători va trebui să majoreze preţul biletelor, societatea este pe pierdere

„Joc la acest concurs încă de când s-a înfiinţat. Cupăr câte două – trei taloane. Aseară am stat până la ora 12 la televizor. Pentru ce? Să-şi bată joc de noi? Este groaznic ce se întâmplă. Trebuie traşi la răspundere, să plătească. Nu am pierdut nicio duminică”, spune Virginica Ferulaşcă, una dintre concurente, din Folteşti, judeţul Galaţi.

Reprezentanţii „Super Bingo Metropolis” au demarat o anchetă în acest caz. În acelaşi timp aceştia au refuzat să dea mai multe detalii.

„Se desfăşoară o anchetă. Acest caz reprezintă un fapt singular. Cel responsabil va fi tras la răspundere şi va fi acuzat de furt calificat”, precizează Ion Bradea, director marketing Super Bingo Metropolis.

Citeste si:  Trei persoane reţinute de DNA în dosarul APIA
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata