Părinţii Mădălinei Manole, audiaţi la Poliţia Capitalei

Tatăl şi mama cântăreţei Mădălina Manole sunt audiaţi joi (22 iulie 2010) dimineaţă la sediul Poliţiei Capitalei de un procuror, la o săptămână de la sinuciderea artistei. Audierea vine după ce tatăl artistei l-a acuzat pe ginerele lor, Mircea Petru, că este responsabil pentru starea psihică în care ajunsese Mădălina Manole.

Părinţii artistei au angajat un avocat şi este posibil să ceară custodia nepotului lor. Mădălina Manole a fost găsită decedată, pe 14 iulie dimineaţă, de soţul său, în locuinţa lor din Otopeni, el fiind cel care a anunţat Salvarea şi Poliţia. În jurul orei 2,00, ea şi-a trimis un SMS pe telefon, în care explica motivele sinuciderii.

Potrivit anchetatorilor, corpul Mădălinei Manole a fost găsit pe holul din apropierea băii, era îmbrăcată în pijama, nu erau medicamente în jurul ei, iar în baie a fost găsită o sticlă cu pesticid din care artista a băut. În cădere, artista s-a lovit la cap şi i-a curs sânge. În momentul tragicului eveniment, în casă se găseau soţul, copilul şi mama soţului.

Citeste si:  ÎCCJ a prelungit mandatul de arestare pentru senatorul Cătălin Voicu

Managerul Serviciului de Ambulanţă, dr. Alice Grasu, a declarat că Ambulanţa a ajuns acasă la artistă în jurul orei 5,45, având în echipaj o asistentă medicală. Asistenta a constatat că Mădălina Manole se află în stop cardiorespirator şi a solicitat medic.
Doctorul a ajuns la ora 6 şi un minut, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic, a mai spus dr. Grasu. În urmă cu două luni, interpreta Mădălina Manole a amânat lansarea ultimului album, invocând probleme de sănătate. Ea a fost atunci internată în spital.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner