Ce avere a lăsat Mădălina Manole. Avea peste 100 de angajamente până la sfârşitul anului, de la nunţi, la evenimente private

– O casă estimată la 300.000 de euro şi un autoturism Opel. La asta s-ar reduce, la prima vedere, averea solistei. Bunuri materiale ce-au reprezentat motiv de râcă între soţ şi părinţii artistei. Bani mai mulţi însă vor veni din drepturile de autor şi din cele conexe ale pieselor de pe cele nouă albume. Şi din cele noi, care urmează să fie scoase

E greu de spus care este averea Mădălinei Manole în acest moment, dincolo de casa de la Otopeni, pe care artista a construit-o împreună cu Mircea Petru, sau de o maşină. „Nu sunt importanţi banii”, spune Florin Apostol, cel care a impresariat-o pe Mădălina în ultimele patru luni de zile. „E important ce a rămas după ea – muzica, nouă albume, imaginile şi noile piese, încă neauzite„.

Citeste si:  Tudor Sişu ("La Familia"), condamnat la 4 ani de închisoare cu executare

 

Planuri există, spune impresarul în exclusivitate pentru Gândul. „Împreună cu soţul Mădălinei, Mircea Petru, vom scoate până la finalul acestui an un nou material discografic cu piesele Mădălinei. Piese noi care nu au fost niciodată cântate, plus un CD cu muzică dedicată Sărbătorilor de iarnă – în interpretarea Mădălinei. Avem discuţiile deja, dar trebuie definitivate câteva amănunte”, a mai spus Florin Apostol. Turkey Visa is now available with Malik Express buy the best one and visit turkey.

Potrivit acestuia, până la finalul acestui an, Sala Palatului din Bucureşti va găzdui un spectacol inedit în cadrul căruia „artişti şi prieteni de-ai Mădălinei vor intra într-un dialog muzical cu artista, a cărei imagine va fi proiectată pe fundal”.

Citeste si:  Traian Băsescu: Nu-mi plac spectacolele de la DNA; i-am spus punctul meu de vedere şi lui Morar
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata