Incredibil. Maneliştii, revoltaţi de intenţia Guvernului de a le impozita veniturile

Interpretii de manele Sorinel Pustiul, Nicolae Guta si Liviu Guta sunt revoltati de intentia Guvernului de a le impozita veniturile, declarand ca impozitarea „atentiilor” este „o prostie” si ca in campanii politicienii s-au folosit de muzica lor pentru a se apropia de electorat, scrie 9am.ro.

Sorinel Pustiul: a impozita „micile atentii” este „o prostie”

„De ce nu au pus impozitarea spagilor cand erau in campanii si ne chemau sa le cantam ca sa le vina oamenii sa asculte discursurile lor. Asa s-au folosit de noi. De ce au apelat la manelisti in campania electorala? Domnul Nicolae Guta chiar a facut o melodie, in campanie, despre Traian Basescu. Atunci, de ce nu a facut domnul Traian Basescu discutia despre impozitarea spagilor?”, a spus Sorinel Pustiul.

Citeste si:  Modificările fiscale care extind baza de impozitare intră în vigoare de la 1 iulie 2010

Să trimită Fiscu’ agent de pază, „să-mi ţină punga, da’ să fie de încredere”

Acesta a adăugat că este la latitudinea oamenilor care vin la o nunta sa ii ofere atentii si nu le impune el o anumita suma.

„Eu nu am cum sa le impun oamenilor care vin la o nunta sa-mi dea mici atentii, tipsu’ cum se spune. Sunt si smecheri care imi cer banii inapoi dupa ce cant si eu le dau banii inapoi, ca sa pot sa ma duc acasa, langa copiii mei si la sotia mea”, a explicat Sorinel Pustiul.

Citeste si:  Videanu: Sunt adeptul menţinerii monopolului statului în transportul energiei şi gazelor

„Sa-mi trimita ei (politicienii, n.r.) agent de paza, sa-mi tina punga, da’ sa fie de incredere”, a mai spus, in gluma, Sorinel Pustiul, care a recunoscut ca este foarte suparat din cauza intentiilor premierului Emil Boc.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata