Chilipiruri imobiliare pe Valea Prahovei

Casele de vânzare în zonele montane din România s-au ieftinit chiar şi cu 50% faţă de perioada 2008-2009. Trendul descendent pe piaţa de profil va continua cel puţin până la sfârşitul anului. În judeţele Prahova şi Braşov, preţurile caselor şi terenurilor continuă să se menţină scăzute, cele mai avantajoase oferte găsindu-se mai ales în mediul rural, scrie Adevărul.ro.

Casele de vânzare în zonele montane din România au preţuri care pornesc de la 8.500 de euro, cum este cazul unei proprietăţi de tip cabană, cu suprafaţa de 40 de metri pătraţi şi un teren aferent de 360 de metri pătraţi. Căsuţa este situată în apropierea râului Teleajen, lângă Vălenii de Munte. Aşa cum am aflat de la vânzător, casa are gresie, faianţă şi parchet şi este racordată la toate utilităţile necesare.

Dacă vă aflaţi în căutarea unui apartament într-o zonă montană din România, puteţi opta pentru o astfel de proprietate localizată în Victoria, judeţul Braşov.
Locuinţa are 50 de metri pătraţi, are centrală termică şi costă 18.000 de euro.

Citeste si:  Fondul de Garantare a Asiguraţilor recomandă păgubiţilor Astra să depună cererile de plată

55.000 de euro pentru casă şi teren

Pentru un apartament aflat în Sinaia, cumpărătorul va plăti 35.000 de euro. Locuinţa are o suprafaţă de 42 de metri pătraţi, se află la etajul patru şi, potrivit anunţului de vânzare, are posibilităţi de mansardare.

La Teişani, la aproximativ doi kilometri de şoseaua care leagă Vălenii de Munte de Cheia, o altă proprietate este de vânzare. Casa despre care vorbim are o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, este construită pe un teren de 2.000 de metri pătraţi din care 1.200 reprezintă livadă. Preţul de vânzare: 55.000 de euro negociabil.

Citeste si:  Înşelătoria bancară de la Braşov: directoarea rostogolea banii din conturi

Pentru cei care doresc o proprietate mai spaţioasă, există oferte precum o casă în zona Măneciu – Valea Plopii, în Prahova, construită din cărămidă, cu suprafaţa de 250 de metri pătraţi. Casa are patru dormitoare, două băi, un living şi este dotată cu centrală proprie pe lemne şi sistem de alarmă.

Preţul de strigare al acestei proprietăţi este de 170.000 de euro negociabil.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata