Jaf la o casă de pariuri din Timişoara

O casă de pariuri sportive, situată la ieşirea din Timişoara spre Lugoj, a fost jefuită luni (6 septembrie 2010) de către un tânăr care a ameninţat-o pe angajată cu un obiect ce se asemăna cu un pistol, a declarat Emil Matei, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

‘Nu ştim dacă a fost un jaf armat, deoarece nu suntem siguri că ceea ce avea în mână atacatorul a fost sau nu o armă reală. Valoarea prejudiciului nu a fost precizată, dar ştim că a plecat cu o anumită sumă de bani şi alte valori’, a precizat Matei. Potrivit sursei citate, casa de pariuri era dotată cu camere de supraveghere, iar poliţiştii studiază imaginile.

Citeste si:  CNADNR are nevoie de 175 de milioane de lei pentru repararea drumurilor proaste

‘Din păcate, singura persoană care ar putea da informaţii despre atac este vânzătoarea, dar aceasta a suferit un şoc emoţional puternic şi a fost internată. Victima nu a fost agresată de tâlhar şi nici nu a suferit răni’, a afirmat Matei. Hoţul a pătruns în casa de pariuri, după care a forţat vânzătoarea să intre în toaletă, ameninţând-o că nu-i face niciun rău dacă va sta acolo. În toaletă se mai afla o colegă a acesteia, dar aceasta nu poate da prea multe detalii despre tâlhar, întrucât nu l-a văzut.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner