EUR
4,84 RON
(+0.1%)
USD
4,31 RON
(+0.33%)
GBP
5,42 RON
(+0.27%)
CHF
4,48 RON
(+0.52%)
BGN
2,47 RON
(+0.11%)
BYN
1,80 RON
(+0.31%)
CAD
3,19 RON
(+0.42%)
RSD
0,04 RON
(+0.09%)
AUD
2,98 RON
(-0.17%)
JPY
0,04 RON
(+0.65%)
CZK
0,18 RON
(-0.05%)
INR
0,06 RON
(+0.74%)

Mădălina „înviată” urcă audienţele la cer

Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a prezentat, ieri, la emisiunea „Happy Hour“ de la Pro TV, varianta integrală a scrisorii lăsate de artistă înainte să se sinucidă, precum şi jurnalul acesteia, scrie Ziare.ro. Petru Mircea a dus testamentul sentimental al artistei la Parchetul Tribunalului Bucureşti, urmând ca procurorii să facă o expertiză grafoscopică a documentului în dosarul privind moartea artistei, au declarat, miercuri, surse judiciare, citate de REALITATEA

Aceasta deoarece părinţii artistei susţin că acest testament moral al Mădălinei Manole este un fals făcut de fostul soţ. Aceştia, susţine ANTENA3, s-au declarat şocaţi când au aflat de existenţa acestei scrisori de adio, după mai bine de două luni de la moartea artistei.

În această scrisoare, din care citează ADEVĂRUL, artista îl sfătuieşte pe soţul său să vândă tot ce va crede de cuvinţă pentru a face rost de bani pentru copil şi familie. „Vinde tot ce se poate vinde, casă, orice, teren, DAR VREAU SĂ RĂMÂNĂ BANI PENTRU PUI MIC (şcoli) şi pentru Mihăiţă, Marian şi Mihaela“, a scris cu roşu Mădălina în testamentul prezentat de Mircea Petru. Mădălina a lăsat şi un jurnal în care scrie despre blestem şi faptul că ar avea cununiile legate.

RING susţine că presiunile pe care părinţii Mădălinei Manole sunt gata să le exercite în justiţie l-au făcut pe Puiu să cedeze nervos şi să declare că e gata să renunţe la toată averea vedetei, doar să fie lăsaţi în pace el şi fiul lui. Petru Mircea a declarat că, în locul unui război pentru moştenire cu Eugenia şi Ion Manole, preferă să înceapă o viaţă nouă şi liniştită…

Până atunci însă, constată EVENIMENTUL ZILEI, rudele cântăreţei, scindate în două tabere, alimentează, prin înţelegeri sau contracte, câştigurile a două televiziuni importante din România, Pro TV şi Antena 1, şi trage concluzia că „Mădălina a fost „înviată” pentru bani şi audienţă“.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata