Traian Băsescu: Dezleg uzinele Dacia să utilizeze culoarea roşie şi la alte comenzi de Duster

Preşedintele Traian Băsescu a mulţumit uzinelor Dacia-Renault că i-au oferit singurul Duster de culoarea roşie, menţionând că „dezleagă” producătorul să utilizeze această culoare pentru oricine doreşte să o comande.

„Mulţumesc uzinelor Dacia – Renault care mi-au oferit singurul Duster roşu şi vă spun aici, deschis, că dacă vor mai fi solicitări, ştiu că au fost presiuni extraordinare pentru această culoare şi la alte comenzi, dezleg uzina Dacia să folosească culoarea roşie pentru oricine solicită această culoare”, a declarat Traian Băsescu, cu ocazia lansării Centrului Tehnic de Încercări Renault de la Titu.

Citeste si:  Guvernul a adoptat o Hotărâre prin care datoriile Poştei Române la bugetul de stat pot fi convertite în acţiuni

El a mai spus că, în calitatea sa de şofer al unui automobil Logan şi al unui automobil Duster, are „cea mai mare satisfacţie” conducând aceste două maşini. „Am spus întotdeauna că nu-mi place când văd maşini de teren în centrul Bucureştiului. Pentru cei care n-au observat, centrul Bucureştiului este asfaltat, merg în Bucureşti şi în oraş cu Loganul şi, ori de câte ori am ocazia să merg la munte, folosesc Dusterul”, a afirmat Băsescu.

Şeful statului şi-a exprimat convingerea că grupul Dacia – Renault va continua să aibă succese la Logan, Sandero sau Duster. „Sunt convins că grupul va avea cel puţin acelaşi succes şi în continuare, pentru că filosofia grupului este să servească în primul rând clientul, beneficiarul, conducătorul auto”, a susţinut preşedintele.

Citeste si:  Standard & Poor's chemată la judecată de Comisia Europeană
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata