Parchetul încă nu s-a autosesizat privind cea mai mare fraudă parlamentară din istorie

Au trecut deja peste cinci zile de la cea mai mare fraudă din Parlament, şi deşi există probe evidente, Parchetul de pe lângă ÎCCJ nu s-a sesizat încă. În urma acestei fraude vor avea de suferit câteva milioane de români, scrie Cotidianul.ro.

Uriaşa fraudă de miercuri 15 septembrie din Camera Deputaţilor, când preşedinta Camerei, Roberta Anastase, a anunţat că 175 de deputaţi au votat Legea pensiilor, când în realitate în plen au fost maxim 100-110 deputaţi (într-un talk-show televizat s-au numărat pe imaginile martor în jur de 80 de deputaţi), deci mult sub cvorumul de şedinţă de 168 de deputaţi, a inflamat scena politică.

Evenimentul de săptămâna trecută, ecranat de telejustiţia din cazul Vîntu, a „explodat” mediatic duminică seara şi luni dimineaţa. Este inexplicabil de ce Parchetul General nu s-a autosesizat. Pentru că nu este vorba de o fraudă obişnuită, ci o fraudă comisă de o parte a reprezentanţilor electoratului, o fraudă care vizează interesele a câtorva milioane de români pe termen lung.

Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.