EUR
4,84 RON
(+0.01%)
USD
4,29 RON
(+0.32%)
GBP
5,36 RON
(-0.32%)
CHF
4,54 RON
(-0.02%)
BGN
2,47 RON
(-0.21%)
BYN
1,77 RON
(+0.07%)
CAD
3,16 RON
(+0.23%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,98 RON
(-0.02%)
JPY
0,04 RON
(+0.3%)
CZK
0,18 RON
(-0.12%)
INR
0,06 RON
(-0.84%)

Comanzi pui la fast food? Mănânci de fapt oase, ochi şi maţe

Credeai ca acele chiftelute de pui de la fast-food sunt carne pane? Gandeste-te din nou! Mananci de fapt pasta de pui data prin parmezan cu ou. Pe langa carne, contine oase, mate, ochi, gheare…

Cu alte cuvinte, puii sunt introdusi intregi intr-un malaxor, de unde ies sub forma unei paste roz. Ca in poza alaturata, informeaza StirileProTV.

Pentru ca pasta rezultata e plina de bacterii, este „spalata” cu amoniac. Apoi, pentru ca prinde un gust oribil din cauza substantei, compozitiei i se adauga aroma artificiala de pui.

Si, daca nu era suficient, pentru a scapa de culoarea roz neatragatoare, pastei i se adauga colorant alimentar.

Citește și
3 Comentarii
 1. ionescu spune

  iaypsssssss, sau yaikssssss

 2. tit spune

  Ohoho, dar nu e vorba numai de puiul de la fast-food. Parizerul e identic. Sa nu mai vorbim de majoritatea salamurilor si semipreparatelor. Doar nu credeati ca se arunca ceva.

  Restul carnii e injectata cu apa si grasime. Se mananca de aiurea de cand s-a descoperit chimia organica 😉

  Bon appetit!

 3. MIMI spune

  perfect adevarat ce scrie in articolol despre pasta de pui . Am lucrat in domeniu si se intampla exact cum ati scris , acelasi lucru se intampla si cu mezelurile nu va mai spun ce inseamna parizerul de pui SA nu creada nimeni ca se face vreo sezosare va imaginati ca timpo ce ar insemna?Acelasi lucru se inampla si cu produsele expirate sunt returnate la producator transformate in pasta si apoi introduse din nou in mezeluri

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata